Sunday, October 14, 2007

"Savin izazov"

Evo prošlo je i to. Bilo je naporno, ali preživjeli smo, neki bez ozljeda, a neki i s manjim ozljedama :-)

Moram vas odmah pohvaliti, posebice one koji su na kontrolkama bili sami bez ikoga od nas starijih. Svaka vam čast svima. Ozbiljno ste to shvatili i odradili to kako treba. Pogotovo ako uzmemo u obzir da ste u zadnji čas tek saznali što ćete morati raditi.

Moram priznati da me u početku bilo malo strah ostaviti vas same na kontrolkama. Mislila sam da nećete to shvatiti dovoljno ozbiljno i da ćete se glupirati. Sad mi je drago da je situacija bila takva da smo neke predvodnike morali maknuti sa kontrolnih stanica i staviti vas. Jako se ponosim vama.

Sad kad smo to riješili počinjemo ozbiljno raditi. Ovaj tjedan sastanak smo pomakli na četvrtak jer nama u petak dolaze Slovenci u goste. Počinjemo sa signalizacijom. Bilo bi lijepo kad bi doma bar malo ponovili to do četvrtka da ne moramo na to gubiti vrijeme, da možemo odmah početi sa zadacima.

Jedan vikend u 11. mjesecu ići ćemo na Sljeme. Razmislite koji bi vam vikend najviše odgovarao tako da to dogovorimo na sastanku. Bilo bi dobro da svi idete.

Približava se i FIPO. Neki su izrazili želju da bi išli. Moj uvjet; svi koji idu moraju nastupati... Ne možete ići samo k'o publika. Počnite odmah razmišljati o tome što ćemo pripremiti. Hoćemo li samo pjevati ili ćemo i plesati ili pak glumiti... Koje ćemo pjesme obraditi? Hoćemo izviđačke ili neke nevezane uz izviđače? Sve se to moramo što prije dogovoriti, da počnemo uvježbavati. Ne bih baš da se tamo izblamiramo.

Toliko zasad od mene.

P.S. Zaboravila sam vas pitati; želi netko od vas na "Ulicama Varaždina" ovaj vikend? Znam da prošle godine niste bili baš oduševljeni, pa nisam forsala da idete ove godine, ali ako netko želi ići, ima još slobodnih mjesta.

11 comments:

Anonymous said...

eaaa...pa bilo je baš najs na kontrolkama...al sam se smrzlaaaa...užas...al ok...cya u četvrtak...poZzZz & Pussse svima...Ileanaaaaa

Anonymous said...

meni je bilo ok na kontroliki, iako je moja bila najprometnija i ako izuzmem da se "ženski" redar, ako se to čudo opče može nazvat ženom, stalno derala na nas zbog trčanja, zviždanja i galame.... ali da bilo je ok =).
mislim da bi najbolje bilo da napravimo neki skeč onak pre je...
za FIPO jel se slažete???????
i da ja bi u varaždnin možda još ti ja helen javim u četvrtak na sastanku.
pufffffffffffffaaaaaaaaaaaa vejika od milke

Anonymous said...

ej...ja se smrzla na kontrolki, al bilo je super... trebali bi nekaj odglumit na fipu, il tak nesto... da bude fora... ajd cujemo se, posa felika od FRRULE!!!!!!!!!

Anonymous said...

helen moja di si ti meni dođem u čet na sastanak pa bumo se vidli pozdrav od vincetića a.t.a flex

Anonymous said...

i cvrka

Anonymous said...

ovo gore je napiso flex gey

Anonymous said...

ne neg pizda od cvrka

Anonymous said...

odlazimo mi sada.bio mir s tobom.PEACE

Anonymous said...

ehehehe
šteta kaj nisam bio ali na slijedeču ziher idem i ja bi da napravimo neki skeč na fipu
to nam najbolje ide
i ja bi u varaždin javim ti još iu četvrtak kissssss svima

Unknown said...

jbt. nama je bilo najbolje na "savinom izazovu"(jos uvijek se smijem kad cujem to ime)... imali smo cijeli dan slobodan... bar dok se katarina nije naljutila... al nema veze.vukoja

Anonymous said...

ma bilo je zakon kaj god vi rekli