Friday, October 26, 2007

Podsjetnik...

Za vas koji imate neugodnu naviku gubiti raspise, pa mi deset puta postavljate ista pitanja ovo je mali podsjetnik o onome što nas čeka u bliskoj budućnosti.

Kao prvo, 03.11. imamo patrolni izlet na Sljeme. Moj prijedlog je da se u 9 sati nađemo na zadnjoj stanici u Draškovićevoj prije križanja Vlaška, Ribnjak. Ponesite nešto za klopati ili pak dovoljno novaca da možete kupiti nešto jestivo u Tomislavcu. Koliko sam čula na televiziji gore je snijeg, pa možda ne bi bilo loše da idete u čizmama, gojzericama ili nečem sličnom, odnosno da ne idete samo u tenisicama jer će vam noge biti skroz mokre. Isto tako ponesite rezervne hlače, čarape, potkošulje i majice za slučaj da se oznojite ili pak padnete u lokvu, blato ili nešto slično (a znamo da se i to događalo), da se možete presvući u suhu odjeću jer ćete se mokri smrznuti. Vratili bi se u popodnevnim satima, ovisno o vašem raspoloženju. No definitivno prije mraka.

Sljedeće što nam se bliži i za što se moramo početi
spremati je već spomenuti FIPO u Osijeku. Ove će godine biti 01. i 02.12. U subotu moramo biti tamo oko 12 sati tako da ćemo najvjerojatnije, k'o i prošle godine, krenuti oko 7 sati. Sve završava u nedjelju oko 14 sati, tako da ćemo se vratiti u Zagreb oko 19 sati. U nedjelju ujutro idemo i na izlet u Vukovar. Rok prijave je 12.11. tako da bi dotad trebali odlučiti tko ide a tko ne. Kotizacija je 50 kuna po osobi.

Treće i zasad najvažnije je zimovanje u Poljskoj sa Izviđačkom družbom od 03.-11.01.2008. Polazak je 03.01. u 21 sat autobusom iz Zagreba. Povratak je 11.01. također oko 21 sat. Kad se sve skupa zbroji (znači hostel, prijevoz, organizacija...) ispadne 1560 kuna po osobi. Zadnji rok za prijavu je 31.10. Dotad treba uplatiti i polog od 200 kuna po prijavljenoj osobi. A do 30.11. treba uplatiti i drugu ratu u iznosu od 450 kuna. Ostatak novaca (znači 120 EUR-a iliti oko 912 kuna) nosite sa sobom u Zakopane i tamo na licu mjesta time plaćamo hostel i hranu.

Naša stara iskusnjara Halužan, koji je tamo bio, upozorava da treba ponijeti još dosta džeparca sa sobom. Dakle za sve fakultativne izlete nam treba još novaca jer to nije uračunato u cijenu. Ja ću se kod Družbe raspitati koji nam se to izleti nude i koliko dođu pa ću vam više znati reći u 11. mjesecu. Kad saznamo što se sve nudi, onda ćemo se dogovoriti na koje sve izlete idemo i ići ćemo SVI. Nema smisla da nas ide troje, a ostali sjede u hostelu. Kaže Halužan da si možete tamo platiti i školu skijanja. Probat ću saznati i koliko to dođe, pa možete i za to ponijeti novac ako ste zainteresirani. Mislim da smo za sve to saznali dovoljno rano da možete uštedjeti novac za sve što biste željeli vidjeti. Možda za koji izletić uspijemo nažicati i Jelavića novac, ali ne garantiram. Vidjet ćemo kad budemo imali cjelovite informacije. E da i, ako već niste skužili iz svega gore napisanog, ja idem s vama. Mislim tko će vas gnjaviti ako mene ne bude :-)

Nadam se da vježbate signalizaciju, da ste smislili imena ekipa i vidimo se na sastanku.

5 comments:

Anonymous said...

eaaa...hmm...ja sam još u mislima na moru a ti mene na sljeme
vodiš:-/...al ugl. idem ja tamooo
a i u Osijek...to ti sve na sastanku kažeem...aj puse svimaaa...a najveca našoj Lei strganoj ;-)
papa...Ileeee

Anonymous said...

jej...e idem u poljsku!!!!!!!!! ou jea... a na fipo idemo obavezno, to cekamo cijelu godinu...ko ceka doceka...bit ce legendarno na svemu ovome... pozz helen i cijeloj patroli...posebno janjicu(nasem savrsenstvu patrole)hahahahahahahahahahahahahahahhahah vejika pufa od frule!!!

Anonymous said...

ahoooj...ewo ja samo u prolazzzu...dap...dap...pusssee
ILeAnAaA

Anonymous said...

eeeeeeeeee helen pa kaj još nisi napisala dojmove s fipa. weee =)

bilo je ok ali moglo je bit i bolje, ma glavno da smo rasturali ko i prošle godine. sci su ostali pufffff..... organizacija im nije bil a neka žešča alllli mi smo ožežali svoje i zabavili se.

nadam se da če osijećani doč u zg po betlehemsko svijetlo.

kvec katl u srcu hh

milka

Anonymous said...

oooj...pa kad ce slike sa Fipaaa...
...khmeeee....
...e Milka moram ti ispricatkaj se desilo...hahahahahahahahahaha....
...ugl....pufa svimaaaaaaa