Tuesday, October 9, 2007

Nova postava

Prošle su nam se godine malo prorijedili redovi unutar patrole; neki su nam se članovi zagubili, neki zaboravili na nas, a neki pak zaboravili gdje imamo sastanke, pa su petkom uvečer redovito odlazili u grad umjesto u Draškovićevu :-D

Ove su nam se godine ponovno vratili neki davno izgubljeni članovi, a pridružili su nam se i neki novi. Tako da nam se članstvo popelo na zavidnu brojku od 18 članova i još raste. Od srca želim dobrodošlicu Kec, Tei, Ivani, Ileani, Dori, Tamari, Ćofyu, Gejši, Marinku, Cvrku i Vukoji. Drago mi je da ste s nama i nadam se da će vam biti lijepo u našoj patroli.

Nismo gubili vrijeme i odmah smo napravili 4 ekipe za natjecanja; jednu istraživačku koju čine Frajer, Živac, Tonchi i Cvrk, te 3 izviđačke; 1. čine Lea, Anja, Kec i Ile, 2. čine Gejša, Ćofy, Marinko i Vukoja, a 3. čine Tea, Tamara, Dora i Ivana. Krpan i Sikirić molili su da zbog drugih obaveza budu izostavljeni iz ekipa i da odsad nadalje budu isključivo moralna podrška. Pa eto, neka vam bude, ljenčine naše :-D Kad smo već kod ekipa, ne zaboravite svojoj ekipi osmisliti neko pošteno ime do petka.

Moram odmah najaviti da u petak nećemo biti sami; bit će i svi ostali koju će u subotu raditi na kontrolkama. Tako da nećemo imati klasičan sastanak, već će vas Katarina kao Vođa projekta obavijestiti ukratko o svemu što će se događati, podijeliti vas po kontrolkama i objasniti vam što će tko od vas točno morati raditi.

Oni kojima su premale uniforme, molim vas da ih vratite u petak i zamijenite za veće da na akciji izgledate kako treba, a ne k'o da vas je voda donijela. Jedan važan podsjetnik kad smo već kod uniformi, nešto što vas nakon toliko godina ni ne bi trebala podsjećati, ali neki od vas i dalje uporno zaboravljaju; na uniformu se nose crne ili plave hlače/traperice. Nikakve trenirke, pa čak ni 3/4 hlače, nikakve hlače crvene, roza ili neke druge lude boje, čak ni maskirne ne dolaze u obzir... Zato ako vam ništa odgovarajuće nije čisto, izvolite oprati do subote, imate dosta vremena.

E da, Sikirić, Krpan i Halužan... Samo da vas podsjetim da ste obećali do kraja vikenda javiti hoćete li nam pomoći u subotu ili ne. Danas je utorak.

Na kraju vas još jedno molim; ne zaboravite na sastanak donijeti članarinu. Nemojte da vas moram ganjati za novce.

Vidimo se i BP.

7 comments:

Anonymous said...

evo ja da ostavim prvi komentar,kad nece niko nasoj dragoj helen da ostavlja komentare... bloga nam je super... isto ko i mi... ja jos uvijek neznam napisat ime patrole, al valjda cu naucit jednom... ajd cujemo se i vidimo u petak na sastanku... felika posa od FRULLE!!!!!!!

Anonymous said...

hehe mogao bih i ja sli kao anonimac lol..lol
blog je supach i bash mi se sviđa
šteta kaj nemrem s vama u subotu no ima još puno akcija!!!vidimo se u petak kissach....živac

Anonymous said...

eaa...ewo da i ja ostavim kom...cya u petak...pusa...Ileee:p

Nicci said...

evo sad znam da sve ovo ne pishem bez veze :-) a i ovako bar znam tko je upućen u ono što se događa, a tko nije...
vidimo se u petak... nadam se da ste nabrijani na subotu jer bit će ludo...
kiss svima

Anonymous said...

EJJJJ SUUPER VAM JE BLOG....POZDRAV IZ POREČA...VOLIMO VAS PUNO..

Anonymous said...

fora blog al moraš neke bolje slike stavit(moje) cvrk

Anonymous said...

stavi bolje slike (moje) blog je super cvrk