Thursday, May 10, 2007

Dugo toplo ljeto...

Polako se približava kraj školske godine... Nadam se da ste lagano počeli ispravljati sve loše ocjene i da ćete uspješno završiti ovu školsku godinu... Vjerojatno jedva čekate ljetne praznike i već ste počeli planirati godišnji odmor sa roditeljima, prijateljima... Neki od vas će možda cijelo ljeto biti na moru. Za one koji neće i ne znaju kud bi sami sa sobom ovo ljeto, a i za one koji jesu, ali bi svejedno dio ljeta voljeli provesti i sa izviđačima, slijedi par obavijesti...

Kao prvo, od 22. do 28.06. održat će se Izviđačka ljetna škola u Prnjavoru Čuntićkom, u organizaciji Izviđačke družbe. Mislim da ste svi dosad bili bar na jednom seminaru pa znate kako to funkcionira. Uobičajena ekipa, uobičajeni raspored, nova znanja i ludi provod. Cijena je 300 kuna. Ne znam dokad je rok za prijavu, ali bilo bi dobro da se što prije prijavite. I ono što će vas, sigurna sam, najviše razveseliti je činjenica da najvjerojatnije idem i ja s vama. Dakle, čuvajte se :-)

Potom, od 22. do 28.07. (za ove datume nisam 100% ziher, ali ako sam fulala, fulala sam možda za koji dan), N.B.Đebo će imati šumski tabor u Fužinama i mi smo također pozvani. Pošto još nikada nismo bili na pravom šumskom logoru, voljela bih da svi zajedno odemo da i to malo vidite. Cijena je zasad 800 kuna, no možda će nam gospodin Jelavić ponovno nešto sufinancirati, pa će biti malo jeftinije.

I, naravno, na kraju i naš morski tabor. Kako zasad stvari stoje ići ćemo na tabor početkom 8. mjeseca, na 10 dana i to na Verudu (otok kraj Pule). Oni koji su bili na prvom taboru 2004. sjetit će se da smo tamo išli u posjet Savskom gaju. Cijena bi opet trebala biti oko 800 kuna. Ali nemojte me držati za riječ, jer to još ništa nije dogovoreno do kraja. Zato bih voljela da idemo u Fužine, ako od ovoga ništa ne bude, da odemo bar na šumski logor. Nećemo iz našeg odreda ići samo mi; ići će i Katarinini i Nikolinini, tako da se ne morate bojati da ćete tamo biti jedini od naših. A i sa Đebovcima ste si super pa ne vidim razloga da nam ne bude dobro.

Toliko od mene. Kao što vidite piše nam se dugo i toplo ljeto na izviđačima. Na vama je sad samo da se što prije odlučite i prijavite se (meni naravno :-). I da stisnete u školi još ovo malo do kraja, da vam zbog loših ocjena roditelji ne bi zabranili ljetovanje s izviđačima.

Pozdrav od vaše najdraže predvodnice ;-)

1 comment:

Anonymous said...

E Helen možeš samo Boga moliti da ja sve do kraja poispravim. Inače ću se ubiti. Želim ići na fucking ljetovanje bilo milom ili silom, al ja ću dat sve od sebe da sve ispravim do kraja. Nekoga ću razbiti ako ne prođem razred. Halužan